VERJONGINGSKUUR BT NANO LIFT

VERJONGINGSKUUR BT NANO LIFT

Niet alleen onze huid veroudert maar ook onze gezichtsspieren. De spieren verslappen en de zwaartekracht trekt alles naar beneden, helaas hoor ik u denken... maar Bio Therapeutic heeft daar de oplossing voor! De BT Nano Lift gelaatsverzorging verstevigt terug uw spieren. Via twee elektrodes wordt een specifieke frequentie stroom (micro currency) door de spieren gestuurd, met onmiddellijk strakkere spieren als gevolg.


Bio Therapeutic is koploper op vlak van ontwikkeling in niet chirurgische anti aging technologie. Zij hebben al vele prijzen gewonnen wereldwijd voor de beste apparatuur in anti aging en huidverbetering.


Bij een eerste behandeling behandel ik één helft van het gezicht om u dan het verschil te tonen, soms een grappig effect... want bij verouderen zakken ook uw wenkbrauwen maar na een halve Bio Therapeutic lift behandeling zie je de ene wenkbrauw hoger staan, of uw ene oog is meer open,...


Bij jonge huid kan deze gelaatsverzorging af en toe eens als preventieve anti aging behandeling ingezet worden. Kort voor een feestje is dit dé aanrader, gecombineerd met de zuurstof gelaatsverzorging geeft dit een supersnel resultaat! Hyaluronzuur uit de zuurstof gelaatsverzorging vult lijntjes op en spant de huid op, de biotherapeutic lift spant uw spieren op, zo hebben we een all-round effect op uw huid.


Wilt u echt huidverslapping aanpakken en huidverjongend effect op langere termijn? Dan is een serie van 5 behandelingen wekelijks aangeraden, bij elke behandeling wordt de intensiteit opgevoerd. U traint op deze manier de gezichtsspieren en krijgen ze de kans niet om terug naar oorspronkelijke verslapte spankracht terug te keren.

PRIJZEN


BT Nano Lift (per beurt)

€ 65,00

BT Nano Lift - met ooglifting (per beurt)

€ 75,00

BT Nano Lift (6 beurten) - 5 + 1 GRATIS

€ 325,00

BT Nano Lift - met ooglifting (6 beurten) - 5 + 1 GRATIS

€ 375,00