PERMANENTE MAKE-UP

PERMANENTE MAKE-UP

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van bij Esthetiek Mieke wel !


Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Permanente make-up is bedoeld om er op lange termijn natuurlijk uit te zien. Daarom kiezen we samen met de klant de juiste kleur, aangepast aan de kleur van de ogen, wenkbrauwen of lippen.


‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt, of als u door weer en wind loopt. Uw permanente make-up blijft altijd op z'n plaats en loopt niet meer uit. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.


Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uitziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.


Het aanbrengen van permanent make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste verdovingsmethoden met crèmes en vloeistoffen kan het gevoel tot een minimum beperkt worden.


Indien gewenst mag u binnen de 6 à 12 weken na de eerste behandeling een 2e keer langskomen (in de prijs inbegrepen) voor een nabehandeling.


De make-up blijft 3 tot 5 jaar perfect zitten.PRIJZEN

Eyeliner boven (incl. nabehandeling)

€ 190,00

Eyeliner onder (incl. nabehandeling)

€ 175,00

Eyeliner boven EN onder (incl. nabehandeling)

€ 300,00

Brede eyeliner boven VAMP LOOK (incl. nabehandeling)

€ 225,00

Wenkbrauwen hairstroke (incl. nabehandeling)

€ 300,00

Wenkbrauwen poedervulling (incl. nabehandeling)

€ 300,00