Promoties

PROMOTIES

Hierbij nodigen we jullie graag uit op vrijdag 10/12/21 (van 18u tot 21u) en op zondag 12/12/21 (van 10u tot 15u) voor onze Kerstshoppingdays waar je cadeautjes kan shoppen met een glaasje bubbels en bijhorende hapjes.


Uiteraard zijn er dan ook vele PROMOTIES op de talrijke giftsets en onze gelaatsverzorgingsproducten van Diego dalla Palma. Onze super leuke boxen zullen vanaf dan ook weer te verkrijgen zijn met mooie acties.


Op zondag 12/12/21 kan je van 10u tot 15u ook langskomen voor een GRATIS huidanalyse met onze Smart Skin Analyser. De Smart Skin Analyser maakt zichtbaar wat het blote oog niet ziet. Hiermee kunnen we min of meer in de huid kijken en kunnen huidproblemen zichtbaar worden die nog niet aan de oppervlakte te zien zijn. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Door een complete analyse te maken van alle huidlagen kun je sommige problemen voor zijn.


Wie zich op voorhand via mail of via telefoon (0493 673 490) voor één van deze Kerstshoppingdays inschrijft krijgt een leuke GOODIEBAG.

Bij Esthetiek Mieke zijn er maandelijks aantrekkelijke acties. Op deze pagina vind je telkens de actie van de huidige maand.


Regelmatig zijn er ook leuke promoties. Deze worden eveneens hier bekend gemaakt.


Ook vind je alle nieuwtjes op

onze FACEBOOK-pagina. Wil je echter maandelijks via mail hiervan op de hoogte gebracht worden, schrijf je dan zeker in op onze digitale 'Nieuwsbrief'.

 

Neem gerust vrijblijvend contact voor meer inlichtingen.

 
 
 
 
 
Inschrijven nieuwsbrief