WIMPERS / WENKBAUWEN

BT Nano Lift - met ooglifting (6 beurten) - 5 + 1 GRATIS

BT Nano Lift - met ooglifting (6 beurten) - 5 + 1 GRATIS

GSM

0493 673 490

Holmanstraat 5

9550 Steenhuize


MA - DO  09.00 TO 21.00

VRIJ        09.00 TO 18.00

ZAT         09.00 TO 16.00

 

ENKEL NA AFSPRAAK

WIMPERS / WENKBRAUWEN

Mooie, opvallende wimpers dankzij wimperverlenging. Er is geen enkel ongemak voor ogen en er zijn geen allergische reacties.


WIMPERVERLENGING DOOR MIDDEL VAN TROSJES

Bij wimperverlenging door middel van trosjes wordt een gebundeld trosje kunstwimpers op meerdere natuurlijke wimpers gekleefd. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden er 10 à 15 trosjes aangebracht per oog. Het resultaat is zeer mooi en opvallend. Bij een correcte naverzorging (ogen reinigen met remover op waterbasis, geen producten op oliebasis aan of op de ogen gebruiken) houdt deze methode maximum 2 weken.


De wimpers moeten met een speciaal product op oliebases verwijderd worden zodat de natuurlijke wimpers niet beschadigd raken.


WIMPEREXTENSIONS ONE-BY-ONE

De One-by-One losse wimperhaartjes geven absoluut het mooiste resultaat van alle wimperextensions. Deze losse wimpers zijn een voor een te plaatsen tussen de eigen wimpers. Ze zijn verkrijgbaar in vier maten: 6, 9,12 en 15 mm en de kleur is zwart.


WIMPERKLEURING

Door wimperkleuring lijken de wimpers niet alleen opvallend langer en voller, de verf licht eveneens doffe haartjes op waardoor de ogen schitteren. Een frisse, natuurlijke blik zonder mascara of klontertjes, die tevens waterbestendig is. De kleur blijft tot 6 weken. Bij herhaaldelijke kleuring dringt de verf in de haarschacht zodat de wimperkleur steeds intenser wordt en langer houdbaar!


VERVEN WENKBRAUWEN

Het verven van de wenkbrauwen zorgt ervoor dat ze wekenlang opvallend mooi zijn. Het zorgt voor een aangekleed gezicht. Ook ideaal voor op vakantie.

PRIJZEN


Wimperverlenging (dmv trosjes)

€ 33,00

Wimperkleuring

€ 8,00

Verven van de wenkbrauwen

€ 8,00Wimperextensions 'One-By-One'

€ 74,00

Bijwerkingen binnen de 4 weken

€ 37,00